För ditt hem

Oavsett om ni vill byta ett vägguttag, renovera köket eller bygga ett hus. Så hjälper vi på Ovansiljans Elmän er med installationerna. Se en del av vårt utbud.

IN Elkontroll

Vi erbjuder kontroll av er elanläggning. Vi går igenom er anläggning, dokumenterar eventuella fel och brister samt kommer med ett förslag på åtgärdsplan. Ska ni sälja ett hus så är elkontrollen ett bra komplement till den ordinarie besiktningen, ni får då ett besiktningsprotokoll som ni kan visa upp för köparen att er anläggning är ok.

Lösningar för det smarta hemmet

Smarta Hem-lösningar underlättar din vardag, förbättrar upplevelsen och gör ditt hem till en säkrare plats. Tänd din belysning, var säker på att kaffebryggaren är frånkopplad, vattnet är avstängt och dörren låst när du är bortrest, reglera värmen och spar energi. Du kan också larma på och av din bostad – låt ett smart hem jobba för dig när du vill.

Kalkyl & ritning

Ska ni bygga nytt, bygga ut eller renovera. Vi hjälper er hela vägen från idé till slutförd installation. Vi på Ovansiljans Elmän är bland de bästa när det kommer till villa installationer. Tveka inte, ta hjälp av oss om ni vill lyckas.